Desert rapid

de Constelatialeu in Dulciuri, 8 Apr 2017 | 6155 vizualizari

 

Am facut niste eclere si mi-a ramas crema de la ele, asa ca am pus de un desert rapid...

 

INGREDIENTE

  • cca 12 piscoturi
  • visine pentru prajituri
  • siropul de la visine
  • Crema
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri cu zahar
  • 130 g mascarpone
  • 100 g frisca
  • pepite de ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid:

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, pe baie de aburi, pana se ingroasa. Apoi, le amestecam cu mascarponele si frisca batuta. Piscoturile le inmuiem in siropul de la visine, doar le scufundam cateva secunde.

Intr-un castron de sticla, asezam bucatele de piscoturi, din loc in loc visine, punem un start de crema, apoi piscoturi si visine, crema si tot asa pana terminam si crema si piscoturile. Deasupra presaram pepite de ciocolata.

Dam la rece si apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mac si crema de branza pentru Dana